Aldo Morning Show – Emisioni 13 Shtator 2022

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.
Sot në ” Aldo Morning Show”.
Rubrikat e mëngjesit, nga lajmet e fundit në vend dhe në botë deri tek parashikimi i temperaturave. Loja e quzit për të zbuluar se kush ishte fitues i tingullit të këngës.
Tema e ditës për sot bëri që shumë studentë dhe prindër të ishin pjese e programit Me Video Call.
Dilema e çdonjërit prej tyre ishte “Duhet apo nuk duhet të qëndrojnë studentet në Shqiperi”, kthimi në atdhe pasi përfundojnë studimet…
Në pjesën e tretë të emisionit, këngëtari Dafi dhe Silva Gunbardhi një një bisedë artistike

#AldoMorningShow
#Aldolipe
#Albanacaushaj
#megilatifi
#silvagunbardhi
#dafi
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web https://tvklan.al/
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen https://tvklan.al/video/
Follow Tvklan on Facebook: https://www.facebook.com/tvklan/
Follow Tvklan on Instagram: https://www.instagram.com/rtvklan/
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen https://tvklan.al/programe/